آیا کپی بودن و نبودن عصر جدید مساله است؟

به گزارش وبلاگ نفس، مجله مهر: کپی واژه پر استفاده دو شب گذشته در شبکه های اجتماعی بود که با پخش تازه ترین برنامه احسان علیخانی به نام عصر جدید دوباره سر زبان ها افتاد. این اتفاق تا جایی ادامه داشت که عده زیاد در همان دقایق ابتدایی برنامه با شور وشعف خاصی دست به گوشی شدند تا با کشف برنامه استعدادیابی نسخه خارجی و کنار هم گذاشتن عکس های آن با اثر علیخانی به زعم خودشان از کپی بودن آن افشاگری نمایند! از همین رو هم برنامه را به باد انتقاد گرفتند و برای این کپی برداری آغاز به اعتراض کردند و از صفر تا صد آن را زیر سوال بردند.

آیا کپی بودن و نبودن عصر جدید مساله است؟

این در حالی بود که شاید کمتر کسی از دسته معترضان این نکته را در نظر گرفت که ایرانیان شاید اولین دسته کپی کاران این برنامه تلویزیونی پرطرفدار در جهان نبودند؛ چون پیش ازاین بیش از 60 کشور جهان این برنامه تلویزیونی را ساخته و اجرا نموده است.

عصرجدید با همه نقاط ضعفی که دارد؛ مثل تقلید مو به مو در فرم و دکور برنامه که شاید بیشتر رنگ و بوی ورژن خارجی اش را داشته باشد می تواند بستر خوبی برای شناسایی استعدادهایی تازه باشد. برنامه ای که انتظار می رود با نزدیکتر کردن حال و هوایش به فرهنگ ایرانی مخاطبان بیشتری را پای برنامه های وطنی بنشاند.

منبع: خبرگزاری مهر

به "آیا کپی بودن و نبودن عصر جدید مساله است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا کپی بودن و نبودن عصر جدید مساله است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید