فراوری گوشت قرمز در تیرماه 19 درصد افزایش یافت

به گزارش وبلاگ نفس، مرکز آمار بیان کرد فراوری گوشت قرمز در کشتارگاه های رسمی کشور در تیر 99 نسبت به خرداد 99 حدود 19 درصد افزایش داشته است.

فراوری گوشت قرمز در تیرماه 19 درصد افزایش یافت

به گزارش به نقل از مرکز آمار ایران نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاه های رسمی کشور در تیر ماه امسال از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز فراوری شده انواع دام های ذبح شده در کشتارگاه های رسمی کشور در ماه تیر 1399 جمعاً 36.2 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 20.4 هزار تن، 56.3 درصد از کل وزن گوشت قرمز فراوری شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 12.4 هزار تن، بز و بزغاله با 2.7 هزار تن و سایر انواع دام با 709 تن، به ترتیب 34.2 درصد، 7.5 درصد و 2 درصد از کل وزن گوشت قرمز فراوری شده را به خود اختصاص داده اند.

  • ثبات قیمت گوشت در بازار/ نرخ هر کیلو شقه گوسفندی به 115 هزار تومان رسید

مقایسه عملکرد کشتارگاه های رسمی کشور در تیر 1399 با ماه مشابه 1398، نشان دهنده افزایش 44 درصدی مقدار فراوری گوشت قرمز است. مقدار فراوری گوشت در تیر 1399 نسبت به ماه مشابه سال 1398 برای گوسفند و بره 46 درصد، برای بز و بزغاله 35 درصد، برای گاو و گوساله 45 درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش 95 درصد افزایش، و برای شتر و بچه شتر 24 درصد کاهش داشته است.

نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می دهد مقدار فراوری گوشت قرمز در کشتارگاه های رسمی کشور در تیر 1399 نسبت به خرداد 1399 در حدود 19 درصد افزایش داشته است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "فراوری گوشت قرمز در تیرماه 19 درصد افزایش یافت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فراوری گوشت قرمز در تیرماه 19 درصد افزایش یافت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید