راه های کاهش مصرف نمک
به گزارش وبلاگ نفس، محققان هشدار می دهند مصرف بیش از اندازه نمک موجب احتباس مایعات بدن و افزایش فشارخون می گردد.
طبق اعلام سازمان غذا و دارو آمریکا، حدود 75 درصد نمک مصرفی ناشی از مصرف غذاهای فرآوری شده است.
این سازمان، نکات زیر را برای کاهش مصرف نمک توصیه می نماید:
- مصرف بیشتر میوه و سبزیجات تازه.
- مصرف غذاهای سرشار از پتاسیم نظیر سبزیجات پهن برگ و موز. پتاسیم می تواند به کاهش تأثیر سدیم بر فشارخون یاری کند.
- استفاده از ادویه به جای نمک در طعم دارکردن غذاها.
- تمایل به مصرف میان وعده های بدون نمک.
- خواندن برچسب مواد خوراکی از لحاظ میزان سدیم و مصرف خوراکی های با میزان کمتر سدیم.
منبع: خبرگزاری مهر
تاریخ انتشار: 1 تیر 1398
آخرین بروزرسانی: 1 تیر 1398
گردآورنده: nafas.blogpo.ir
شناسه مطلب: 5025
به "راه های کاهش مصرف نمک" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "راه های کاهش مصرف نمک"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید