راه های کاهش مصرف نمک

به گزارش وبلاگ نفس، محققان هشدار می دهند مصرف بیش از اندازه نمک موجب احتباس مایعات بدن و افزایش فشارخون می گردد.

راه های کاهش مصرف نمک

طبق اعلام سازمان غذا و دارو آمریکا، حدود 75 درصد نمک مصرفی ناشی از مصرف غذاهای فرآوری شده است.

این سازمان، نکات زیر را برای کاهش مصرف نمک توصیه می نماید:

- مصرف بیشتر میوه و سبزیجات تازه.

- مصرف غذاهای سرشار از پتاسیم نظیر سبزیجات پهن برگ و موز. پتاسیم می تواند به کاهش تأثیر سدیم بر فشارخون یاری کند.

- استفاده از ادویه به جای نمک در طعم دارکردن غذاها.

- تمایل به مصرف میان وعده های بدون نمک.

- خواندن برچسب مواد خوراکی از لحاظ میزان سدیم و مصرف خوراکی های با میزان کمتر سدیم.

منبع: خبرگزاری مهر

به "راه های کاهش مصرف نمک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راه های کاهش مصرف نمک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید