نمایشگاه آشپزی تایوان با هدف معرفی فرهنگ متنوع غذایی تایوان
به گزارش وبلاگ نفس، غذا بخش مهمی از فرهنگ تایوان را تشکیل می دهد؛ این کشور بخشی از معروفیت خود را مدیون تنوع و کیفیت غذاهای آن است.
بیست و هفتمین نمایشگاه سالانه آشپزی تایوان، با هدف ارج نهادن به روش آشپزی و غذاهای مهم تایوان، از 10 الی 13 اوت در سال شماره 1 نمایشگاه تجارت دنیای تایپه برگزار می گردد.
تایوانی ها به خاطر تعلق خاطری که به غذاهای سنتی و با کیفیت خود دارند، در دنیا معروف هستند. کافه ها و رستوران های بزرگ در این کشور، طعم های مختلف غذاهایی از بخش های مختلف کشور را به رخ خارجی ها می کشند؛ غذاهای تایوانی به خاطر متمایز بودن شان معروف هستند. غذاهای مخصوص تایوانی ها عبارت هستند از نودل برنج و کوفته، چای لی-چا (lei-cha) و کیک آناناس و خیلی از غذاهای دیگر.
انتظار می رود که نمایشگاه آشپزی تایوان سال جاری بتواند بازاریابی بین المللی برای این صنعت را در تایوان تقویت و 180000 بازدیدنماینده داخلی و خارجی را جذب کند. این رویداد، علاوه بر برپایی غرفه های غذایی مختلف، بعلاوه شامل مسابقات آشپزی و برگزاری کلاس های آموزشی است تا غذا را به فرهنگ تایوانی وارد نمایند. تایوان، در ماه اوت میزبان چندین رویداد مهم آشپزی و برنامه های متنوعی خواهد بود که با موضوع غذا برگزار خواهند شد.
با انتشار اولین کتاب راهنمای میشلین ویژه تایپه (MICHELIN Guide Taipei) در مارس 2018، این نمایشگاه باز هم به اعتبار روش آشپزی معتبر تایوان خواهد اضافه کرد. 110 سازمان، شامل 33 نوع غذا انتخاب و 20 رستوران پیروز به کسب یک یا چند ستاره از میشلین شدند.
مایکل الیس، مدیر بخش بین المللی راهنمای میشلین، ضمن تحسین غذاهای تایوانی می گوید:
تاپپه، شهری با تاریخی باورنکردی و غنی از غذا است و تنوع خوراکی هایی که در آن یافت می گردد، شگفت انگیز است. تایپه، زادگاه غذاخوری های پویا و واقعا نوآورانه است که مشتری های محلی را سر ذوق می آورد تا طعم های نو و تجربه های مختلف را کشف کند.
منبع: کجارو / traveldailynews.asia