هشتگ طلاق کرونایی پیش از طلاق با ما تماس بگیرید
به گزارش وبلاگ نفس، پیش از اقدام به طلاق با ما تماس بگیرید؛ این پیام تبلیغاتی یک شرکت ژاپنی اجاره دهنده مسکن به نام کاسوکو است که به زوج های طلاق گرفته در دوران قرنطینه برای مدت کوتاه آپارتمان اجاره می دهد.
شرکت کاسوکو که رقیب محلی ایربی ان بی در ژاپن است، هم اکنون برخی اقامتگاه های مبله خود را به عنوان سرپناه موقت در دسترس کسانی قرار می دهد که می خواهند به هر دلیلی برای مدتی از خانواده خود فرار کنند، خواه برای دور شدن از شریک زندگی، خواه برای کار کردن در محیطی بی سر و صداتر.
از هفته گذشته در ژاپن به دلیل شیوع ویروس شرایط اضطراری اعلام شده مدارس بسته شده اند. قرنطینه ژاپن مانند اروپا و برخی کشورهای دیگر سختگیرانه نیست و بیرون رفتن از خانه ممنوع نشده است. اما دولت به شهروندان تأکید می کند که از جابجایی های غیرضروری بپرهیزند. کار از راه دور نیز در ژاپن بسیار رواج یافته است.
کوسوکه آمانو، سخنگوی شرکت کاسوکو به خبرگزاری فرانسه گفت: پس از آن که شنیدیم در ایام قرنطینه موارد طلاق در چین یا روسیه به شدت افزایش یافته این ایده به ذهن ما رسید.
قیمت های اجاره آپارتمان های این شرکت نسبتا ارزان است و از حدود شبی 4 هزار و 400 ین (37.5 یورو) آغاز می شود. به گفته آمانو، از زمان راه اندازی این طرح در تاریخ سوم آوریل (15 فروردین) تا به امروز حدود 20 نفر مشتری آن شده اند.
وی اضافه نمود: در بین مراجعان زنی داریم که دوست دارد پس از هر بار دعوای شدید با همسرش نزد ما بیاید. خانم دیگری نیز مشتری ماست که از زمان تعطیلی مدارس بچه ها را در منزل نگه داشته و از دست آنها خسته شده است. او آپارتمانی از ما اجاره کرده و از راه دور با شوهرش در ارتباط است.
سخنگوی شرکت کاسوکو ژاپن
تا کنون افرادی با مسائل جدی از جمله یک زن قربانی خشونت خانگی نیز جذب تبلیغات این شرکت ژاپنی شده اند.
کاسوکو حدود 500 خانه در سراسر کشور و عمدتا در توکیو دارد که در حال حاضر بیشتر به دلیل رکورد گردشگری خالی از سکنه هستند. هنگامی که این شرکت تبلیغات خود را در ژاپن آغاز کرد، هشتگ طلاق کرونایی در ژاپن داغ شده بود. شرایط به حدی است که حتی شبکه تلویزیونی سراسری ژاپن، ان اچ کی نیز برای جلوگیری از دعواهای خانگی در دوره قرنطینه در برنامه صبحگاهی خود یک برنامه مشاوره گنجانده است.
جامعه مدرن ژاپن در زمینه روابط زن و مرد همچنان بسیار سنتی است. زنان در این کشور حتی اگر شاغل باشند، بیشتر مسئولیت کارهای خانه و آموزش فرزندان را برعهده دارند.
ژاپن در فهرست نابرابری جنسیتی 2020 مجمع جهانی اقتصاد، از بین 153 کشور در رتبه 121 قرار گرفت.،یورونیوز
اخبار مربوط به ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید
منبع: ایران آنلاین