پخت غذا با شعله کم در پیشگیری از آلزایمر موثر است

به گزارش وبلاگ نفس، تحقیقات نشان می دهد خوردن غذاهایی که با حرارت بالا طبخ شده اند، خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می دهد.

پخت غذا با شعله کم در پیشگیری از آلزایمر موثر است

به گزارش خبرنگار مهر، پخت غذا با حرارت بالا باعث افزایش تشکیل ترکیباتی موسوم به گلیکوزیله پیشرفته (AGEs) می گردد؛ این ترکیبات گروهی از ترکیبات شامل شکر، پروتئین و سایر مولکول های بزرگ هستند.

محصولات نهایی گلیکوزیله پیشرفته (AGEs)، به وسیله بعضی مکانیسم ها شامل افزایش التهاب و فشار اکسایشی، خطرابتلاء به بیماری های مزمن را افزایش می دهند.

آنها همچنین قادر به اتصال به گیرنده RAGE هستند؛ این گیرنده، پروتئین های بتاآمیلوئید را در سد خونی مغز عبور داده و با بروز بیماری هایی مانند آلزایمر در ارتباط است.

محققان دانشکده پزشکی آیسان بیمارستان مونت سینای نیویورک اقدام به پخت 549 غذا با روش های مختلف طبخ نموده و محتوای AGEs آنها را در غذای پخته شده اندازه گیری کردند.

آنالیز موش ها با رژیم غذایی دارای مقادیر بالای AGEs نشان می دهد، این موش ها دارای میزان بالای AGEs به همراه رسوب پروتئین بتاآمیلوئید در مغز هستند.

به گفته محققان، حرارت بالا در هنگام پخت غذا با سطوح بالای AGEs و احتمال ابتلاء به بیماری آلزایمر در ارتباط است.

منبع: همشهری آنلاین

به "پخت غذا با شعله کم در پیشگیری از آلزایمر موثر است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پخت غذا با شعله کم در پیشگیری از آلزایمر موثر است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید