طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه
به گزارش وبلاگ نفس، خورشت بامیه احتمالا در زمره غذاهای مورد پسند همه نیست، اما اگر از خواص بامیه و طرز تهیه خورشت بامیه به صورت ساده مطلع باشید احتمالا به این خورش علاقمند خواهید شد.
با ما همراه باشید و درباره ساعت اینترنتی بیشتر بدانید.
وبلاگ نفس | سرویس آشپزی - خورشت بامیه از غذاهایی است که شاید به مذاق بسیاری از افراد خوش نیاید ولی آنچنان مفید و مغذی است که بهتر است برای یکبار که شده هم مزه آن را بچشید.
مواد لازم جهت تهیه خورشت بامیه
| بامیه | 500 گرم | 
| پیاز | 1 عدد | 
| گوشت خورشتی | 250 گرم | 
| رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری | 
| نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم | 
| آب لیمو | به میزان لازم | 
طرز تهیه خورشت بامیه
- ابتدا پیاز را در تابه تفت دهید. سپس گوشت را به همراه پیاز تفت دهید.
 
- زدچوبه و فلفل قرمز و در صورت تمایل ادویه کاری را به گوشت اضافه کنید. پس از سرخ شدن گوشت رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و با گوشت مخلوط کنید.
 
- در این فاصله بامیه ها را در تابه دیگری تفت دهید.
 
- در این مرحله پس از تفت دادن رب گوجه فرنگی، به میزان مناسبی آب به خورشت اضافه نمایید.
 
- در نهایت بامیه های سرخ شده را به خورشت اضافه کنید و به مدت یک تا دو ساعت با حرارت ملایم طبخ نمایید.
 
- خورشت بامیه را در کنار پلو زعفرانی سرو نمایید.
 
نکاتی برای خوشمزه تر شدن خورشت بامیه
- برای جا افتادن این خورشت بهتر است اجازه دهید روی حرارت ملایم به آرامی جا بیفتد.
 - همچنین این خورشت را نباید زیاد هم بزنید چرا که بامیه ها بسیار حساس هستند و باعث لیز شدن خورشت می گردد.
 - بهتر است از ماهیچه گوساله یا گوسفند برای تهیه این خورشت استفاده گردد.
 - در برخی موارد این خورشت را با لپه درست می نمایند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک بامیه به 3 روش پرطرفدار
 
خواص بامیه
- طبع بامیه سرد و تر است .
 - بامیه مدر (ادرار آور) است و برای کسانی که مبتلا به سوزاک هستند یا هنگام ادرار احساس درد می نمایند بامیه را آب پز کرده همراه با آب قبل از غذا میل نمایند .
 - لعاببامیهبرای کسانی که زخم اثنیعشر یا ورم روده دارند بسیار مفید است.
 - خوردنبامیهخونریزی سینه را برطرف می نماید .
 - جوشاندهبامیهسنگ مثانه را دفع می نماید .
 - جوشانده گلبامیهضدسودا می باشد. 30 گرم در 500 سیسی آب، سه بار در روز هربار یک استکان میل گردد .
 - دمکرده تخمبامیهضدتشنج است. 30 گرم در 500 سیسی آب .
 - مصرفبامیهبه پوست لطافت می بخشد .
 - کسانی که دچار کمخونی هستند حتماًبامیهاستفاده نمایند چونبامیهدارای لعاب غنی از مواد اصلی خون می باشد .
 - در برگ و ساقهبامیهمقدار زیادی ید وجود دارد در نتیجه برای بیماران گوا تر مفید است .
 - بامیهتقویت نماینده بینایی می باشد.
 - بهخاطر وجود ویتامین B1 دربامیهبرای نیرو بخشیدن به عضلات ضعیف و اعصاب قابل تحریک داروی خوبی به شمار می رود .
 - کسانی که دارای چربی خون می باشندبامیهرا در سبد غذایی خود بگنجانند .
 - بامیهفساد خون، بلغم، صفرا و سودا را برطرف می نماید .
 - بامیهبه علت داشتن ماده ضدعفونی نماینده کرم معده و کرمک را از بین می برد .
 - برای درمان تبهای کهنه ساقه بوتهبامیهرا خیسانده و آب آن را چند روز متوالی بیاشامید .
 - بامیه به خاطر وجود منگنز و کبالت تنظیم نماینده ترشح غدد داخلی می باشد .
 
عوارض مصرف بیش از اندازه بامیه
- بامیهممکن است سوءهاضمه ایجاد کند یا تهوع آورد .
 - بامیه تعریق بدن را تسریع می بخشد.
 
تاریخ انتشار: 14 اسفند 1399
آخرین بروزرسانی: 14 اسفند 1399
گردآورنده: nafas.blogpo.ir
شناسه مطلب: 42749
به "طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید