طرز تهیه هویج پلو با گوشت؛ مجلسی و خوش طعم
به گزارش وبلاگ نفس، هواداران غذاهای پلویی که با مواد طعم دهنده مخلوط شده باشند که اصطلاحا به آن قاطی پلو می گویند، کم نیستند. غذاهای پلویی که با خورشت کنار آن مخلوط می گردد مجذوب کنندهیت بسیاری دارد چرا که قاطی شدن آنها با همدیگر طعم غذا را چند برابر مجذوب کننده می نماید. هویج پلو با گوشت یکی از این غذاها است که با اندکی تزیین آن می توانید آن را به غذایی برای مهمانی و پذیرایی تبدیل کنید.
مواد لازم برای تهیه هویج پلو با گوشت:
برنج: 4 پیمانه
هویج درشت: 4 عدد
پیاز میانه: 2 عدد
گوشت چرخ نموده: 400 گرم
زرشک: 8 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذا خوری
زعفران دم نموده: یک فنجان
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پاپریکا: 1 قاشق چای خوری
زرد چوبه: 1 قاشق چای خوری
جوز هندی: 1 قاشق چای خوری
تخم گشنیز: 1 قاشق چای خوری
دارچین: 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه و دستور پخت هویج پلو با گوشت:
1. برنج را شسته و درون آب و نمک به مدت 1 ساعت خیس کنید. همزمان آب لازم برای پخت برنج را به مرحله جوش برسانید.
2. برنج را با کمی نمک درون آب جوش اضافه کنید تا نیم پز گردد و آن را آبکش کنید.
3. هویج های شسته شده را با رنده درشت، رنده کنید. هویج ها را سرخ کنید.
4. گوشت چرخ نموده را پیاز رنده شده مخلوط کنید. به آن نمک بزنید و با دست ورز دهید.
5. گوشت را تفت دهید و ادویه ها را اضافه کنید. در این مرحله زرشک و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید تا با مواد تفت بخورد.
6. هویج ها را به گوشت اضافه کنید و با هم دیگر مخلوط کنید.
7. زعفران دم کشیده را به مخلوط گوشت و هویج اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
8. ته قابلمه را چرب کنید و یک لایه برنج و لایه بعدی مخلوط گوشت و هویج را بریزید و آن را دم کنید.
منبع: ایرنا زندگی