طرز تهیه پاستا کاربونارا خوشمزه
به گزارش وبلاگ نفس، پاستا از غذاهای خوشمزه ایتالیایی است که حتما در کافه و رستوران ها انواع مختلف آن را دیده اید یا امتحانشان نموده اید. پاستا کاربونارا یکی از انواع پرطرفدار است که امروز قصد داریم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم. این غذا به سرعت آماده می گردد و بچه ها شما حتما از هواداران پروپاقرص آن خواهند شد. پس در ادامه با طرز تهیه این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پاستا کاربونارا
- پاستا 400 گرم
- قارچ خرد شده 200 گرم
- کره کاله دو قاشق غذاخوری
- خامه فرادما کاله خرید آنلاین یک پیمانه
- پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین 100 گرم
- پیازچه چهار عدد
- ژامبون مرغ سولیکو خرید آنلاین 200 گرم
- آبلیمو یک قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه پاستا کاربونارا
مرحله اول
درقابلمه ای میزانی آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، میزانی نمک در آن بریزید. وقتی آب جوشید پاستا ها را داخل آن ریخته و حدودا 10-12 دقیقه بپزید تا به خوبی نرم شوند. بعد پاستا ها را آبکش کنید (حدود نصف آب را کنار بگذارید).
مرحله دوم
کره را در ماهیتابه آب کنید و قارچ های خرد شده را به آن اضافه کنید و میزانی آبلیمو روی آن ها بریزید و آغاز به تفت دادن قارچ ها کنید.
مرحله سوم
در ظرفی تخم مرغ ها را بزنید و با خامه، پنیر پارمسان، پیازچه و نمک مخلوط کنید.
مرحله چهارم
ژامبون های مرغ را خرد کنید و بعد مخلوط خامه را همراه با ژامبون ها و پاستا پخته شده و آب پاستا که کنار گذاشته بودید را داخل ماهیتابه ای بزرگ بریزید و روی حرارت هم بزنید تا کمی غلیظ گردد.
مرحله پنجم
پاستای شما حاضر است، آن را در ظرف دلخواهتان سرو کنید. می توانید میزانی پنیر پارمسان رنده شده را روی آن ریخته و با چند برگ ریحان و تعدادی گوجه گیلاسی آن را تزئین کنید.
مرحله ششم
در صورتیکه از هواداران غذا های دریایی باشید می توانید به دستور تهیه بالا میگو هم اضافه کنید. برای این کار، حدود دویست گرم میگو را پاک نموده و بشوئید و در کره تفت دهید و به پاستا اضافه کنید.
منبع: کتاب کاله