طرز تهیه ﮔﻮﺷﺖ ﻗﻠﻘﻠﯽ ﻣﻐﺰﺩﺍﺭ ﯾﻮﻧﺎﻧﯽ؛ یک غذای مجلسی خوشمزه

به گزارش وبلاگ نفس، گوشت قلقلی ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﺷﭙﺰﯼ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﺩﯾﺪ. ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎ ﯾﻮﻧﺎﻥ ﺍﺳﺖ.

طرز تهیه ﮔﻮﺷﺖ ﻗﻠﻘﻠﯽ ﻣﻐﺰﺩﺍﺭ ﯾﻮﻧﺎﻧﯽ؛ یک غذای مجلسی خوشمزه

وبلاگ نفس | ﮔﻮﺷﺖ ﻗﻠﻘﻠﯽ ﻏﺬﺍﯼ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺍﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺳﺲ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﯾﺎ ﺧﺎﻟﯽ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺳﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ ﭘﺨﺘﻪ ﻭ ﺳﺮﻭ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ.

به گزارش وبلاگ نفس ؛ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﺷﭙﺰﯼ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﺩﯾﺪ. ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎ ﯾﻮﻧﺎﻥ ﺍﺳﺖ. ﺷﺎﯾﺪ ﺑﺪﺍﻧﯿﺪ ﯾﻮﻧﺎﻧﯽ ﻫﺎ ﺩﺭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺍﺯ ﭘﻨﯿﺮ ﻭ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﻧﯿﺰ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻗﺎﻋﺪﻩ ﻣﺴﺘﺜﻨﺎ ﻧﯿﺴﺖ. ﺑﺎ ﻣﺎ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎﺷﯿﺪ.

ﺗﻌﺪﺍﺩ: 40 ﻋﺪﺩ

ﺯﻣﺎﻥ ﺗﻬﯿﻪ: 40 ﺩﻗﯿﻘﻪ

ﺯﻣﺎﻥ ﭘﺨﺖ: 25 ﺩﻗﯿﻘﻪ

ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ

ﺩﻭ ﻋﺪﺩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ

ﯾﮏ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺧﺮﺩﻩ ﻧﺎﻥ

¼ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺳﺒﺰ ﺑﺎ ﻣﻐﺰ ﻓﻠﻔﻞ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ

¼ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺳﯿﺎﻩ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ

¼ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺗﺎﺯﻩ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ

4 ﺣﺒﻪ ﺳﯿﺮ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ

ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﻧﻤﮏ

¼ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ

450 ﮔﺮﻡ ﮔﻮﺷﺖ ﻟﺨﻢ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ

450 ﮔﺮﻡ ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺮﻩ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ

170 ﮔﺮﻡ ﭘﻨﯿﺮ ﻓﺘﺎ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ یا پنیر پیتزا

ﺳﺲ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﯾﻮﻧﺎﻧﯽ*

ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ برای ﺳﺲ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﯾﻮﻧﺎﻧﯽ

ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﭘﯿﺎﺯ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ

ﯾﮏ ﺣﺒﻪ ﺳﯿﺮ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ

ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ

225 ﮔﺮﻡ ﺳﺲ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ

1/4 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺁﺏ ﮔﻮﺷﺖ

ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﺁﻭﯾﺸﻦ

ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﭘﻮﺩﺭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ گوشت قلقلی مغزدار

1. ﻓﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﯼ 180 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﮔﺮﺍﺩ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﻨﯿﺪ. ﺩﺭ ﯾﮏ ﮐﺎﺳﻪ ﺑﺰﺭﮒ، ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭼﻨﮕﺎﻝ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺧﺮﺩﻩ ﻫﺎﯼ ﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﺳﭙﺲ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﻫﺎ، ﺟﻌﻔﺮﯼ، ﺳﯿﺮ، ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ. ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎ، ﮔﻮﺷﺖ ﻫﺎﯼ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ.

2. ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﮐﻒ ﺩﺳﺖ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ، ﮐﻤﯽ ﺻﺎﻑ ﮐﻨﯿﺪ، ﺩﺍﺧﻞ ﺁﻥ ﯾﮏ ﺗﮑﻪ ﭘﻨﯿﺮ ﻓﺘﺎ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﻭ ﺳﭙﺲ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﻗﻠﻘﻠﯽ ﮐﻨﯿﺪ. ﻫﻤﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﮏ ﺗﺎﺑﻪ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ. ﺳﭙﺲ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 25 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﻮﻧﺪ.

3. ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺭﺍ ﮔﺮﻡ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺳﺲ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﯾﻮﻧﺎﻧﯽ ﺳﺮﻭ ﮐﻨﯿﺪ.

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ سس گوجه فرنگی

ﺩﺭ ﯾﮏ ﺷﯿﺮﺟﻮﺵ ﻣﺘﻮﺳﻂ، ﭘﯿﺎﺯ ﻭ ﺳﯿﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺳﺒﮏ ﻭ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﻮﻧﺪ. ﺳﺲ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ، ﺁﺏ ﮔﻮﺷﺖ، ﺁﻭﯾﺸﻦ ﻭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﻏﻠﻈﺖ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺑﺮﺳﺪ.

نکات تغذیه ای

گوشت قرمز سرشار از ویتامین است. از میان انواع ویتامین ها می توانیم به ویتامین ب 6 و ب 12 اشاره کنیم. بدن به همان میزان که به پروتئین احتیاج دارد، به ویتامین نیز احتیاج خواهد داشت. از میان ویتامین های موجود در گوشت قرمز، ویتامین ب 6 می تواند سیستم دفاعی بدن را در هر شرایطی حفظ کند.

بعلاوه ویتامین ب 12 نیز در بدن سلول های قرمز خونی فراوری می نمایند. این سلول ها وظیفه دارند تا اکسیژن را به بافت های عضلانی منتقل نمایند.

یافته های علمی در صورتی که مغز میزان کافی امگا 3 دریافت کند، احتمال بروز فراموشی و زوال در آن کاهش پیدا می نماید. از رو است که شما می بایست در رژیم غذایی خود، گوشت قرمز را جای دهید. گوشت قرمز حاوی میزان کافی اسید امگا 3 در کنار پروتئین های لازم برای بدن است.

این دو ماده غذایی در کنار سایر ترکیبات مغذی و معدنی موجود باعث تقویت قدرت حافظه و پیشگیری از بیماری های ناشی از افزایش سن می شوند.

راهنمای خرید و استفاده از گوشت چرخ نموده

مطابق با استاندارد گوشت چرخ نموده بایستی حداکثر 25درصد چربی داشته باشد.

گوشت چرخ نموده قرمز باید رنگی روشن و شفاف داشته باشد. رنگ کدر مایل به قهوه ای، نشانه گوشت چرخ نموده خراب است. برای گوشت چرخ نموده سفید، باید رنگ گوشت سفید و صورتی خیلی روشن باشد. وجود هر نوع رنگ تیره، کرم، زرد و یا خاکستری کدر، نشانه گوشت چرخ نموده خراب است.

گوشت چرخ نموده سالم، بافت نرم، لطیف و آبدار دارد. در صورتی که بافت گوشت لزج، کش دار و یا پوک باشد، نشانه گوشت خراب است.

هر نوع لکه سیاه، سفید و یا سبز بر روی گوشت های چرخ نموده، نشان دهنده گوشت خراب و ناسالم است و به هیچ عنوان نباید آن گوشت را مصرف کنید.

هرگز گوشت چرخ نموده ای را که برطرف انجماد شده، دوباره منجمد نکنید، زیرا بسیاری از خواص خود را طی انجماد مجدد از دست می دهد و امکان رشد میکروارگانیسم ها را در فواصل انجماد زدایی و انجماد مجدد بیشتر می نماید.

پس از شستشو و بسته بندی گوشت، تاریخ انقضا را روی بسته های تازه علامت گذاری کنید تا گوشت هایی که زودتر داخل فریزر گذاشته اید را زودتر مصرف کنید.

گوشت مناسب برای چرخ کردن بهتر است گرم وتازه باشد، زیرا اگر گوشت به صورت منجمد چرخ گردد، کریستال های یخ موجود در آن، دیواره سلول ها را می شکند و شیره داخل سلول یا خونابه به خارج ترشح می گردد که در این صورت گوشت در اصطلاح آب می اندازد و از ارزش غذایی آن به میزان زیادی کاسته می گردد.

منبع: فرادید

به "طرز تهیه ﮔﻮﺷﺖ ﻗﻠﻘﻠﯽ ﻣﻐﺰﺩﺍﺭ ﯾﻮﻧﺎﻧﯽ؛ یک غذای مجلسی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ﮔﻮﺷﺖ ﻗﻠﻘﻠﯽ ﻣﻐﺰﺩﺍﺭ ﯾﻮﻧﺎﻧﯽ؛ یک غذای مجلسی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید