با چند دسر فرانسوی آشنا شوید

به گزارش وبلاگ نفس، فرانسه همواره در صنعت آشپزی و پخت و پز انواع غذا و دسر پیشتاز بوده است. این سرزمین بیش تر از هر کشور دیگری در دنیا به خاطر نان ها، پنیرها و غذاهایش معروفیت دارد. مهم تر از همه دسرهای فرانسوی با ظاهر و طعم دلفریب است. از ماکارون های رنگارنگ گرفته تا انواع شیرینی های پفکی و شکلات و غیره! با معرفی چند دسر فرانسوی با ما همراه باشید.

با چند دسر فرانسوی آشنا شوید

دسر فرانسوی کرم بروله (Crème brûlée)

کرم بروله یک دسر فرانسوی است که لایه بالایی آن از کارامل ترد تهیه می شود. این دسر در تمام کشورهای دنیا هوادار دارد اما اصلیت آن به کشور فرانسه باز می شود. کرم بروله یکی از بایدهای سفر به فرانسه است. بنابراین اگر به فرانسه سفر کردید لذت خوردن این دسر را از دست ندهید.

دسر فرانسوی پرفیتِ رولز (Profiteroles)

پرفیتِ رولز شیرینی های توپی شکلی است که با کرم شیرین، خردل و بستنی پر می شود. این دسر معمولا در رستوران ها با شکلات سرو می شود اما اگر آن را در نانوایی یا شیرینی پزی ها پیدا کنید، احتمالا بدون شکلات هستند.

سوفله (Soufflé)

سوفله می تواند به عنوان یک وعده غذایی یا یک دسر سرو شود. این موضوع وابسته به مواد مورد استفاده در تهیه آن است.

ماکارون (Macarons)

حتما تا به حال شیرینی های رنگارنگی که مثل دو عدد کلوچه روی هم قرار گرفتند رو دیده اید! ماکارون فرانسوی نوعی شیرینی با ظاهر مجذوب نماینده است که با مربا، کره و آرد بادام تهیه می شود. این دسر که در داخل دهان آب می شود در فرانسه فراوری و به وسیله برخی از شیرینی فروشی های معروف فرانسه مثل Ladurée به کشورهای دیگر فرستاده می شود.

پ ا شکلات (Pain au chocolat)

این کروسان شکلاتی خوشمزه را هم به عنوان صبحانه، هم به عنوان دسر یا میان وعده بعد از ظهر می توانید بخورید.

تارت تاتین (Tarte Tatin)

تارت تاتین یکی از دسرهای سنتی فرانسوی است که با سیب کارامل دار شده پر می شود. نوع معروف این دسر در هتل تاتین سرو می شود اما نمونه های مشابه آن در سایر نقاط فرانسه دیده می شود.

Mille-feuille

A-mi-feuille (به معنای هزار برگ در فرانسوی) یک کیک پف دار هزار لایه است که لابه لای آن با کرم شیرینی پزی پر می شود. لایه های این دسر همان طور که از اسمش پیداست بسیار نازک است.

کرپ (Crêpe)

کرپ هم مانند سوفله هم به صورت شیرین و هم غیرشیرین پخته می شود. این دسر با انواع میوه، کره و شکلات در فرانسه سرو می شود.

دسر فرانسوی مادلین (Madeleines)

مادلین کیکی اسفنجی کوچک شبیه به صدف است که گاهی با طعم دهنده هایی مثل لیمو مزه دار می شود. مادلین را هم تنها و هم با انواع مربا و پدر نارگیل سرو می نمایند.

کیک شکلاتی (Éclair au chocolat)

این کیک یکی از تردترین دسرها است که داخل آن با شکلات کاستارد پر و روی آن با لایه هایی از شکلات پوشانده می شود. این کیک فرانسوی 10 برابر از دونات هایی که در آمریکا رواج دارند، خوشمزه تر است.

دسر فرانسوی رُل شکلات و پسته (Lescargot chocolat pistache)

اگر می ترسید حلزون واقعی بخورید، این دسر گزینه مناسبی است. ظاهر آن شبیه به حلزون و با شکلات آب شده و پسته پر شده می شود.

پَقی پِقِست (Paris-Brest)

قدمت این دسر مربوط به سال 1910 میلادی است، پَقی پِقِست نوعی شیرینی است که با بستنی سرو می شود.

پتیت فُرز (Petit fours)

پتیت فُرز یک دسر خوشمزه به صورت لایه لایه است و مقدار آن طوری است که می توان آن را به اصطلاح رایج یک لقمه کرد.

کلَفوتی (Clafoutis)

این دسر معمولا با آلبالو تهیه می شود و در منطقه Limousin یافت می شود. گردشگرانی که از این منطقه عبور می نمایند حتما این دسر را امتحان نمایند.

پوقینو لوُنس (Bugnes Lyonnaises)

این دسر که به بال های فرشته معروف است اغلب در روزهای قبل از فستیوال Lent خورده می شود اما در تمام سال قابل خریداری است. این دسر از خمیرهای تکه ای که به خوبی سرخ شده تهیه و روی آن پودر شکر پاشیده می شود.

منبع: کتاب کاله

به "با چند دسر فرانسوی آشنا شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با چند دسر فرانسوی آشنا شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید