پاستا مرغ تایلندی
به گزارش وبلاگ نفس، این غذا همان طور که از نامش پیداست برای کشور تایلند است. در غذاهای تایلندی شیر نارگیل بسیار استفاده می شود. این غذا نیز آن را دارد.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- 225 گرم ورمیشل یا پاستا فرخورده
- سه پیمانه مرغ های نواری برش خورده
- 400 گرم شیر نارگیل شیرین نشده
- یک قاشق چایخوری سس تایلندی
- ¼ پیمانه بادام زمینی بوداده
- دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه
طرز تهیه
1- پاستا را بپزید و آبکش کنید. سپس آن را دوباره داخل قابلمه بریزید.
2- مرغ، شیر نارگیل و سس تایلندی را داخل تابه با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت میانه هم بزنید. مخلوط مرغ و پاستا را داخل تابه بریزید. بادام زمینی و گشنیز تازه را اضافه کنید. هم بزنید تا همه مواد به خورد هم بروند.
ارزش غذایی
- کالری: 644
- چربی: 31 گرم
- کلسترول: 93 میلی گرم
- کربوهیدرات: 47 گرم
- فیبر: 2 گرم
- پروتئین: 42 گرم
- سدیم: 236 میلی گرم
- پتاسیم: 344 میلی گرم
- کلسیم: 30 میلی گرم
- آهن: 4 میلی گرم
تاریخ انتشار: 17 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 17 مرداد 1401
گردآورنده: nafas.blogpo.ir
شناسه مطلب: 65649
به "پاستا مرغ تایلندی" امتیاز دهید
1 کاربر به "پاستا مرغ تایلندی" امتیاز داده است | 1 از 5
دیدگاه های مرتبط با "پاستا مرغ تایلندی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید