پنیر و زیتون و پپرونی برای صبحانه

به گزارش وبلاگ نفس، پنیر و زیتون و پپرونی برای صبحانه کمی عجیب به نظر می رسند، نه؟ اما توصیه می کنیم این ساندویچ ها را امتحان کنید. عالی هستند.

پنیر و زیتون و پپرونی برای صبحانه
  • تعداد: 2 عدد ساندویچ
  • زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • 4 ورق نان تست
  • دو قاشق غذاخوری کره آب شده
  • 100 گرم پنیر موزارلا آب شده
  • 1/3 پیمانه پپرونی
  • 1/3 پیمانه زیتون
  • دو قاشق غذاخوری سس پیتزا

مواد لازم

  1. دو طرف نان های تست را کره بزنید و کنار بگذارید. روی یک طرف آنها، پنیر، پپرونی و زیتون قرار دهید. روی همه آنها سس پیتزا بریزید. یک لایه نان روی مواد بگذارید و کمی فشار دهید.
  2. در یک تابه بزرگ، نان ها را به ندت 4 تا 6 دقیقه بپزید تا برشته و طلایی شوند. در این فاصله پنیرها هم آب می شوند. یا می توانید آنها را داخل ساندویچ ساز نیز درست کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 620
  • چربی: 43 گرم
  • کلسترول: 116 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 34 گرم
  • پروتئین: 24 گرم
  • سدیم: 1654 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "پنیر و زیتون و پپرونی برای صبحانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پنیر و زیتون و پپرونی برای صبحانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید