پنیر و زیتون و پپرونی برای صبحانه
به گزارش وبلاگ نفس، پنیر و زیتون و پپرونی برای صبحانه کمی عجیب به نظر می رسند، نه؟ اما توصیه می کنیم این ساندویچ ها را امتحان کنید. عالی هستند.
- تعداد: 2 عدد ساندویچ
- زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- 4 ورق نان تست
- دو قاشق غذاخوری کره آب شده
- 100 گرم پنیر موزارلا آب شده
- 1/3 پیمانه پپرونی
- 1/3 پیمانه زیتون
- دو قاشق غذاخوری سس پیتزا
مواد لازم
- دو طرف نان های تست را کره بزنید و کنار بگذارید. روی یک طرف آنها، پنیر، پپرونی و زیتون قرار دهید. روی همه آنها سس پیتزا بریزید. یک لایه نان روی مواد بگذارید و کمی فشار دهید.
- در یک تابه بزرگ، نان ها را به ندت 4 تا 6 دقیقه بپزید تا برشته و طلایی شوند. در این فاصله پنیرها هم آب می شوند. یا می توانید آنها را داخل ساندویچ ساز نیز درست کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 620
- چربی: 43 گرم
- کلسترول: 116 میلی گرم
- کربوهیدرات: 34 گرم
- پروتئین: 24 گرم
- سدیم: 1654 میلی گرم
تاریخ انتشار: 19 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: nafas.blogpo.ir
شناسه مطلب: 65732
به "پنیر و زیتون و پپرونی برای صبحانه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "پنیر و زیتون و پپرونی برای صبحانه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید